Werknemers

Heb je de laatste tijd veel stress? Of zit je niet lekker in je vel en wil je hier graag met iemand over praten? Dan kun je terecht bij een online bedrijfspsycholoog. Veel voorkomende psychische problemen onder werkenden zijn stress, overspannenheid, burn-out, angst en depressie. Het is belangrijk om symptomen als stress of vermoeidheid zo snel mogelijk aan te pakken, zodat je de kans op ernstige klachten of langdurige uitval beperkt.

Bij de Online Bedrijfspsycholoog kun je direct terecht; zonder wachtlijst. Onze ervaren bedrijfspsychologen bieden hulp en ondersteuning bij diverse soorten klachten; zowel in de privé- als werksfeer. Ook als je al ergens anders op de wachtlijst staat, kun je bij ons terecht om deze tijd te overbruggen.

1 op de 7 werkenden heeft last van burn-out klachten

Stress is de grote boosdoener op het werk. Wanneer je een lange tijd met stress rondloopt, kan dit leiden tot overspannenheid en een burn-out. Wist je dat één op de zeven werkenden te maken krijgt met burn-out klachten? Dit zijn 1.3 miljoen Nederlanders. Om ernstige klachten en langdurige uitval te beperken, is het van belang om gespecialiseerde hulp in te schakelen. Wanneer je vroegtijdig hulp zoekt, is de kans groter dat je snel herstelt.

Wanneer naar een bedrijfspsycholoog?

Heb je last van stress of voel je je vermoeid? Of ben je bang dat je in een burn-out terechtkomt? Dan kun je bij een bedrijfspsycholoog terecht. Een bedrijfspsycholoog is gespecialiseerd in het ondersteunen en behandelen van werknemers met psychische klachten. Bij tekenen van stress, angst of vermoeidheid kan het helpen om hulp te zoeken. Op deze manier voorkom je ernstige klachten en kun je sneller herstellen.

Wil je een carrièreswitch maken? Of sta je op het punt om een belangrijke beroepskeuze te maken? Ook dan kun je terecht bij een bedrijfspsycholoog. Een beroepscoach helpt jou bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien kun je niet alleen met werkgerelateerde klachten naar een online bedrijfspsycholoog. De psycholoog kijkt naar het totale plaatje; dus ook wat er buiten het werk gebeurt.

Een bedrijfspsycholoog kan diverse soorten hulp/therapie bieden:

De behandelmethoden die een bedrijfspsycholoog gebruikt zijn vrijwel identiek aan de methoden die een reguliere psycholoog gebruikt. Een aantal veel voorkomende behandelmethoden zijn:

Snel terecht bij een bedrijfspsycholoog: zonder wachtlijst

Helaas hanteren reguliere psychologen of de POH-GGZ (praktijkondersteuner huisarts) nog steeds lange wachtlijsten. De wachttijden kunnen oplopen tot gemiddeld 9 maanden. Bij de Online Bedrijfspsycholoog hanteren we geen wachtlijsten. Dit betekent dat je vaak al binnen één week terecht kunt bij een van onze ervaren psychologen. Wanneer je rondloopt met klachten zoals stress is het belangrijk dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. Door preventieve hulp te bieden, kun je ernstige klachten voorkomen. Bij de Online Bedrijfspsycholoog krijg je de hulp die je nodig hebt, zonder eerst maanden te wachten.

Zo werkt een online bedrijfspsycholoog

Een online bedrijfspsycholoog werkt vrijwel hetzelfde als een reguliere bedrijfspsycholoog. Alleen vinden de gesprekken niet op een externe locatie plaats, maar vanuit je eigen vertrouwde omgeving. De gesprekken vinden plaats via beveiligd (beeld)bellen. Het enige wat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding. Online therapie biedt uitkomst voor als je een druk leven hebt, of als je veel reist voor je werk.

Voordelen online bedrijfspsycholoog:

 • Geen wachtlijst
 • Flexibele tijden; ook
 • buiten kantooruren
 • Therapie vanuit je eigen
 • vertrouwde omgeving
 • Alleen internet nodig
 • Beveiligde gesprekken

Is online therapie iets voor jou? Vraag een kennismakingsgesprek aan

Vraag je je af of praten met een online bedrijfspsycholoog wel iets voor jou is? Of sta je op de wachtlijst bij een reguliere psycholoog, maar wil je zo snel mogelijk aan de slag met jouw herstel? Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek met een van onze ervaren bedrijfspsychologen aan. Bespreek vrijblijvend wat wij kunnen betekenen voor jou.

  Veelgestelde vragen:

  Werknemers kunnen met diverse soorten klachten bij een bedrijfspsycholoog terecht, zoals stress, angst en burn-out. Maar ook als je je fitter wilt voelen of de balans tussen werk en privé lastig vindt, biedt een bedrijfspsycholoog hulp. De psycholoog helpt bij werkgerelateerde problemen, maar ook bij klachten door moeilijkheden in het privéleven.
  De kosten van een online bedrijfspsycholoog worden niet vergoed door de zorgverzekering. Om deze reden hebben medewerkers geen verwijzing van de huisarts nodig en kunnen zij altijd terecht bij een online psycholoog. De Online Bedrijfspsycholoog is altijd transparant over de kosten. Je betaalt een vast bedrag per sessie en zit niet vast aan een abonnement.

  Online therapie bij de Online Bedrijfspsycholoog kan op verschillende manieren plaatsvinden, zoals beeldbellen, telefoon of per e-mail. We gebruiken uitsluitend beveiligde internetverbindingen en delen gegevens niet met derde partijen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?