Over ons

over ons onlinebedrijfspsycholoog.nl

Psychologische hulp

Voor werkgevers en werknemers

Bij de Online Bedrijfspsycholoog kun je als werkgever of werknemer terecht voor professionele psychologische hulp. Ons team bestaat uit deskundige psychologen die organisaties helpen bij het bevorderen van het welzijn van medewerkers. Want gezonde medewerkers, betekent een gezonde onderneming! Onlinebedrijfspsycholoog.nl is onderdeel van Psycholoog op Afstand (KvK: 76975835).

Of je ons nu als werknemer onafhankelijk van je baas wilt inschakelen, of ons wilt inzetten voor het bieden van de juiste hulp aan jouw medewerkers: onze online bedrijfspsychologen staan voor je klaar. We bieden onder andere individuele therapie bij stress, angst en burn-out, maar ook voor online teambuilding kan je bij ons terecht.

Wij bieden online psychologische hulp via beveiligd (beeld)bellen. Je kiest zelf welk platform je wilt gebruiken voor het volgen van de sessies. Dit kan onder andere beeldbellen, mail of via de telefoon zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen psychologische hulp kan krijgen, waar en wanneer dan ook. Ook als je al op een wachtlijst staat bij een reguliere psycholoog kun je bij ons terecht om deze tijd te overbruggen. 

Een van de grootste voordelen van online therapie is dat je in bijna alle gevallen direct terecht kunt. Helaas moet je in Nederland vaak weken wachten totdat je bij een psycholoog terecht kunt. Bij de Online Bedrijfspsycholoog hanteren we geen wachtlijst. Dit betekent dat je behandeling binnen enkele dagen kan starten. En er geldt: hoe eerder je professionele hulp ontvangt, hoe sneller je kan beginnen met herstellen.

325

Cliënten

50 +

Bedrijven

8

Jaar Ervaring

14

Psychologen

We zijn er voor de werkgever en werknemer

Een bedrijfspsycholoog is gespecialiseerd in het ondersteunen en behandelen van werkende personen; in wat voor branche dan ook. De Online Bedrijfspsycholoog is er zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Werkgevers hebben baat bij het bieden van psychische hulp aan hun medewerkers, aangezien dit bijdraagt aan het creëren van een gezonde werkomgeving. En in een gezonde werkomgeving melden medewerkers zich minder vaak ziek. 

Maar ook kunnen personen zonder doorverwijzing van hun werkgever zich bij ons melden. Zo helpt een bedrijfspsycholoog bijvoorbeeld bij het omgaan met stress of het herstellen van een burn-out. 

✓ Verzuim beperken

✓ Een gezonde werkomgeving creëren

✓ Duurzaam herstel

✓ Direct starten met de behandeling

Start met een gratis kennismaking met een online psycholoog

Is online therapie iets voor jou? Start nu met een gratis kennismakingsgesprek met een van onze online bedrijfspsychologen. Tijdens dit gesprek bespreek je jouw situatie en vertelt de psycholoog je meer over een passende therapievorm. Uiteraard is er altijd ruimte voor vragen en kun je kijken of online praten met een hulpverlener iets voor jou is. En onthoud dat jij de baas bent over je eigen behandeling. Het is dus ook mogelijk om de therapie tussentijds te pauzeren of te beëindigen. 

Vraag hieronder een gesprek aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bespreek vrijblijvend wat wij kunnen betekenen voor jullie als organisatie.

    Veelgestelde vragen:

    Online therapie wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekering. Wij werken bewust onafhankelijk van de zorgverzekering waardoor we een volledig op maat gemaakte behandeling kunnen bieden en geen gegevens hoeven te delen met derden. Hierdoor is er geen verwijzing van de huisarts nodig om te praten met een online bedrijfspsycholoog. We hanteren een vaste prijs per sessie die pas achteraf betaald hoeft te worden.

    De Online Bedrijfspsycholoog werkt met vaste prijzen per sessie. Voor een individueel gesprek, bijvoorbeeld therapie of loopbaancoaching, hanteren wij een vaste prijs van €95,- euro per sessie (45-minuten).

    Onze online bedrijfspsychologen zijn gespecialiseerd in diverse psychische klachten, zoals angst, burn-out en stress. We kunnen hulp bieden bij zowel lichte als zware klachten.

    Hallo, hoe kunnen we je helpen?