Diensten

Haal je geen voldoening meer uit je huidige werk? Of heb je te maken met stressklachten door hoge werkdruk? De Online Bedrijfspsycholoog biedt online hulp bij mentale klachten, loopbaanvragen en andere werk kwesties. We helpen ook bij privéklachten, dikwijls zorgen problemen in de privésfeer ervoor dat medewerkers minder goed functioneren op het werk. Zowel werknemers als werkgevers kunnen ons inschakelen voor psychologische hulp en loopbaanbegeleiding. Ons team bestaat uit erkende en ervaren bedrijfspsychologen die precies weten hoe zij werkende mensen het beste kunnen ondersteunen.

Voor werknemer en werkgever

Bedrijven kunnen de Online Bedrijfspsycholoog raadplegen voor diverse kwesties, zoals het verbeteren van de communicatie en samenwerking, stressmanagement en teambuilding. Bovendien draagt het bieden van psychologische hulp bij aan een gezonde werkomgeving en het beperken van langdurige uitval door mentale klachten.

Maar ook kunnen medewerkers onafhankelijk van hun werkgever contact met onze psychologen opnemen. Dit is handig voor als je anoniem wilt blijven of jouw problemen wilt bespreken met een externe partij. Bovendien hoeven jouw problemen niet enkel werkgerelateerd te zijn, maar ook bij privéproblemen bieden wij professionele hulp.

Onze diensten

Of je nu iemand zoekt om mee te praten of begeleiding zoekt bij het vinden van de juiste baan: de Online Bedrijfspsycholoog biedt een breed scala aan diensten voor de werknemer en werkgever. Onze behandelingen en coachingsessies zijn specifiek gericht op werkende mensen in alle branches. Samen streven we naar een gezonde werkplek waar je aan de bel kan trekken bij mentale problemen.

Hulp bij stress en burn-out

Stress en burn-out klachten komen veel voor op de werkvloer. Bij ongeveer een derde van het verzuim op het werk wordt werkstress als reden gegeven. Stress kan leiden tot verminderde prestaties en serieuze gezondheidsklachten. Als je te lang met stress rondloopt, kan dit leiden tot een burn-out. Daarom is het belangrijk om vroegtijdig professionele hulp in te schakelen bij stress of burn-out klachten.

Hulp bij angst

Een angststoornis kan veel invloed hebben op jouw werk- en privéleven. Wanneer jij regelmatig angst ervaart, beïnvloedt dit jouw functioneren op het werk, maar ook verstoren angstklachten persoonlijke relaties. De Online Bedrijfspsycholoog biedt diverse behandelingen bij angst of paniek.

Loopbaancoaching

Wil je een carrièreswitch maken? Of heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte baan? Onze loopbaancoaches begeleiden en ondersteunen werknemers bij het maken van loopbaankeuzes. Je kunt zowel op professioneel als persoonlijk vlak veel baat hebben bij loopbaancoaching.

Waarom de Online Bedrijfspsycholoog?

Je kunt bij de Online Bedrijfspsycholoog terecht bij diverse klachten, zoals angst en stress. Maar waarom zou je voor online hulp kiezen? De behandelingen en loopbaanbegeleiding vinden volledig online plaats via beveiligd beeldbellen. Je kunt de therapie dus gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving volgen; dus vanuit je huis of je werkplek. Online therapie is vrijwel hetzelfde als reguliere therapie bij een bedrijfspsycholoog, maar nu hoef je er niet voor te reizen. En je kunt ook anoniem blijven, als je dit wilt.

Ons team bestaat uit ervaren psychologen en coaches met diverse specialiteiten. Zo hebben sommige professionals bijvoorbeeld veel ervaring met het behandelen van burn-out klachten, trauma, angst en depressies.

Laten we kennismaken!

Je kunt met ons in contact komen door je werkgever, maar het is ook mogelijk om zelf contact op te nemen. Omdat wij niet met een wachtlijst werken, kun je vaak al binnen 1 week bij ons terecht. Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan en bespreek vrijblijvend wat wij kunnen betekenen voor jullie als organisatie.

    Veelgestelde vragen:

    Ja, over het algemeen is online therapie net zo effectief als reguliere therapie. Uit onderzoek is gebleken dat het net zo effectief kan zijn als face-to-face therapie voor een breed scala aan aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen en verslaving. Het grote verschil is dat je de therapie volgt vanuit je eigen vertrouwde omgeving. 

    Online hulp biedt een aantal voordelen. Zo is het bijvoorbeeld toegankelijk voor mensen over de hele wereld, ongeacht de locatie. Dit is vooral handig voor mensen die in het buitenland werken of die niet in staat zijn om naar een psycholoog te reizen. Daarnaast is online hulp flexibel; je kunt ook therapie volgen buiten kantooruren.

    Wij werken bewust onafhankelijk van de zorgverzekering waardoor we een volledig op maat gemaakte behandeling kunnen bieden en geen gegevens hoeven te delen met derden. Hierdoor is er geen verwijzing van de huisarts nodig om te praten met een online bedrijfspsycholoog. We hanteren een vaste prijs per sessie die pas achteraf betaald hoeft te worden. De kosten van de diensten van de Online Bedrijfspsycholoog worden niet vergoed door de zorgverzekering. Er wordt een vast bedrag in rekening gebracht per sessie en je zit niet vast aan een abonnement.

    Hallo, hoe kunnen we je helpen?