Online therapie

Heb je veel last van stress? Of zitten jouw gedachten je in de weg? Psychologische klachten kunnen een grote invloed hebben op je werk- en privéleven. Merk je dat jouw mentale problemen je in de weg zitten? En ben je op zoek naar een bedrijfspsycholoog die jou kan ondersteunen? De Online Bedrijfspsycholoog biedt online therapie voor werknemers bij diverse mentale klachten, zoals stress, burn-out en angst.

Hoe werkt online therapie?

Online therapie werkt vrijwel op dezelfde manier als traditionele therapie bij de psycholoog op de bank, maar nu vinden de behandelingen plaats via beveiligd beeldbellen. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt en therapie wil volgen vanuit huis. Er zijn ook mensen die veel in het buitenland zijn en daarom de voorkeur geven aan therapie via internet.

Ons team bestaat uit meerdere ervaren bedrijfspsychologen. Op basis van een kennismakingsgesprek koppelen we jou aan een psycholoog die het beste bij jou past en ervaring heeft met de therapie die jij nodig hebt. Tijdens een intakegesprek bespreek je jouw wensen en behoeften. En vervolgens kan de behandeling direct beginnen.

Behandelingen bij de Online Bedrijfspsycholoog

Een online bedrijfspsycholoog behandelt diverse psychologische klachten, zoals stress, angst en burn-out. Deze klachten hoeven niet werkgerelateerd te zijn. Een bedrijfspsycholoog ondersteunt personen namelijk niet alleen bij werkgerelateerde klachten, maar ook bij problemen in het privéleven. Deze klachten lopen namelijk in elkaar over en moeten tegelijkertijd worden aangepakt.

Welke behandelmethoden worden gebruikt, hangt af van de situatie en behoeften van de werknemer. Onze psychologen bieden de volgende therapievormen:

Bovendien kun je ook bij de Online Bedrijfspsycholoog terecht voor loopbaancoaching. Handig als je een carrièreswitch wilt maken of graag meer voldoening uit je baan wilt halen.

Voordelen van online therapie

Werk je in het buitenland? Of wil je de deur liever niet uit? Dan kan online therapie een goede keuze zijn. Maar ook als je graag gesprekken wilt voeren vanuit je vertrouwde omgeving, biedt online therapie uitkomst. Een ervaren bedrijfspsycholoog ondersteunt je bij jouw mentale problemen, zonder dat je de deur uit hoeft. En je hoeft niet lang te wachten op professionele hulp. De Online Bedrijfspsycholoog hanteert namelijk geen wachtlijst. Iedereen kan direct terecht: al binnen een week.

✓ Geen wachtlijst
✓ Ook anoniem mogelijk
✓ Erkende bedrijfspsychologen
✓ Alleen internet nodig
✓ Privacy wordt gewaarborgd
✓ Ook buiten kantooruren

Is online therapie geschikt voor mijn organisatie?

De Online Bedrijfspsycholoog is er voor de werkgever en medewerkers. Online therapie is gericht op het verbeteren van de mentale gezondheid van de werknemer. Maar ook werkgevers hebben baat bij het bieden van professionele hulp. Door een bedrijfspsycholoog in te schakelen, verbeter je het welzijn van medewerkers en verklein je de kans op langdurig verzuim door psychologische klachten.

Aangezien werknemers direct terecht kunnen bij de Online Bedrijfspsycholoog kan de behandeling snel beginnen; vaak al binnen een week. Hoe eerder er gestart kan worden, hoe groter de kans op een sneller herstel. En wist je dat werknemers die zich goed voelen productiever zijn? Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en melden zich minder vaak ziek.

Vind een psycholoog en start deze week nog!

Is online therapie iets voor jou of jouw medewerkers? Onze bedrijfspsychologen hebben diverse specialiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor een behandeling van een angststoornis of burn-out. Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit gesprek kan al binnen enkele dagen plaatsvinden, zodat we snel kunnen beginnen met je behandeling. Bespreek vrijblijvend wat wij kunnen betekenen voor jullie als organisatie.

    Veelgestelde vragen:

    Online therapie wordt gegeven via beveiligd beeldbellen. Het werkt precies hetzelfde als reguliere therapie, alleen volg je de sessies nu vanuit je eigen omgeving.
    Ja, online therapie bij de Online Bedrijfspsycholoog is veilig. De online behandelingen vinden plaats via beveiligd (beeld)bellen en we maken gebruik van de modernste beveiligingstechnieken, zoals SSL en tweestapsverificatie voor het waarborgen van de privacy van werknemers.
    Wij werken bewust onafhankelijk van de zorgverzekering waardoor we een volledig op maat gemaakte behandeling kunnen bieden en geen gegevens hoeven te delen met derden. Hierdoor is er geen verwijzing van de huisarts nodig om te praten met een online bedrijfspsycholoog. We hanteren een vaste prijs per sessie die pas achteraf betaald hoeft te worden.
    Hallo, hoe kunnen we je helpen?