Carin van Geel

Online Bedrijfspsycholoog & Cognitief gedragstherapeut VGCt

Over Carin

Na haar opleiding aan de Open Universiteit in Heerlen is Carin van Geel gaan werken als psycholoog. Ze heeft zich gespecialiseerd in arbeids- en organisatiepsychologie en gezondheidspsychologie. Voor haar opleiding psychologie heeft ze de HBO opleiding Communicatie afgerond. Tijdens haar afstudeerproject heeft ze zich gericht op bedrijfscultuur en interne communicatie. Tevens is ze werkzaam geweest in het bedrijfsleven, dus ze weet hoe het eraan toe gaat op de werkvloer.

Met haar vele ervaring kan Carin werknemers goed begeleiden bij hun psychische problemen. Of deze nu werkgerelateerd zijn of niet. Haar specialiteit is het bieden van maatwerk en ze gebruikt diverse technieken tijdens haar behandeling waaronder CGT (cognitieve gedragstherapie), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en EMDR. 

Carin heeft in verschillende landen gewerkt en gewoond en weet welke uitdagingen erbij komen kijken. Ze helpt dus ook werknemers die in andere landen werken. Sinds een aantal jaar woont Carin in de Verenigde Staten. Je kunt dus ook therapie in het Engels volgen. 

Gesprek inplannen?

Neem contact op met onze aanmeldcoördinator, zij helpt je graag verder.

    Hallo, hoe kunnen we je helpen?